Mazda Terpstra - Beat the 5

Mazda Typisch Terpstra

De ArtemisRun organisatie organiseert “Mazda Terpstra Beat the 5” een hardloopcursus voor beginnende hardlopers. Na deze clinic ben je in staat om de 5 km van de ArtemisRun op 27 april 2024 te volbrengen. Deze clinic is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure.

Het trainingsprogramma kent een geleidelijke opbouw en is zeer gevarieerd. Een les bestaat uit een complete workout van circa 60 (tot maximaal 75) minuten met aandacht voor looptempo, houding en ademhaling. Naast de wekelijkse groepslessen doe je 1 a 2 trainingen per week zelf. Je krijgt hiervoor een oefenschema.

En na 8 weken trainen loop jij 27 april de 5 km in Winsum! Hoe mooi is dat!!!

Eerste training start dinsdag 27 februari 2024
Tijden trainingen dinsdag 19:30 – ca. 20:45 uur
Locatie Sportpark VV Winsum

De clinics worden geleid door gediplomeerde trainers. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

De all-in prijs voor deze cursus bedraagt € 30,00 per deelnemer. Dit is inclusief een functioneel hardloopshirt, een startbewijs voor de ArtemisRun 5KM en lidmaatschap bij Artemis tot 30 juni 2024.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar beat5_REMOVE@artemisrun.nl. Of klik op onderstaande link om je aan te melden

Aanmelden

Artemisrun 2023